Офіційний дистриб'ютор бренду Tony Perotti в Україні буде представлений на виставці Ювелір Експо 2019!

Офіційний дистриб'ютор бренду Tony Perotti в Україні буде представлений на виставці Ювелір Експо 2019!

Хочемо повідомити вам чудову новину! Офіційне представництво італійського бренду Tony Perotti в Україні представить широкий асортимент товарів на виставці Ювелір Експо 2019, яка пройде 23-26 травня 2019 року в МВЦ на Лівобережній.

Весняна виставка Ювелір Експо 2019 представить вашій увазі вишукані ювелірні вироби, а Tony Perotti, як представник елітної італійської шкіргалантереї представить статусні шкіряні аксесуари для чоловіків і жінок. Виставки це можливість поспілкуватися з людьми, які люблять вишукані та стильні товари, нам приємно зустрітися з шанувальниками нашого бренду і дати про себе знати людям, які вперше про нас почують. Також це чудова можливість дізнатися про те, що шукають і чому дають перевагу клієнти, які потреби в функціоналі з'явилися у них за півроку, які моделі на ринку шкіряної галантереї в тренді. Ця інформація допомагає нам ставати краще, вибирати самі полюбилися вам моделі і покращувати їх, експериментувати з матеріалами і надавати вам стильні і якісні аксесуари. Участь у виставках надихнула нас на відкриття свого інтернет магазину tonyperotti.ua, адже часто саме на нашому виставковому стенді ви відкривали для себе моделі, які давно представлені у нас на складі, але ви жодного разу не зустрічали їх в магазинах наших оптових клієнтів. Тому, наше знання товару і інформації про матеріали та їх обробки можуть допомогти вам у виборі аксесуара. Більш того, ми будемо раді проконсультувати вас або порекомендувати моделі, які будуть відповідати вашим критеріям і смаку.

На виставці буде представлений широкий асортимент шкіряних аксесуарів Тоні Перотті - чоловічі портмоне, брючні і джинсові ремені, сумочки планшетки і ділові сумки; жіночі ділові сумки, гаманці, косметички, ключниці та інші стильні аксесуари з кращої італійської шкіри. Ви зможете отримати професійну консультацію по товарах бренду, підібрати функціональний і дизайнерський аксесуар, зробити замовлення товарів, які не будуть представлені на стенді.

Ми будемо раді вам на виставці в Ювелір Експо 2019, яка буде проходити 23-26 травня 2019 в МВЦ на Лівобережній, 15. Ви можете зробити попереднє замовлення на нашому сайті tonyperotti.ua, або зателефонувати за номером +380687978792 для того, щоб отримати запрошення на 2 персони для входу на виставку.

Ми раді стати частиною весняної виставки Ювелір Експо 2019 і стати трохи ближче до вас!

До зустрічі 23-26 травня,

Tony Perotti Україна

Перейти в каталог