Гарний подарунок до дня вчителя не за всі гроші світу від італійського бренду Tony Perotti

День вчителя зовсім скоро !!!!! А це означає, що батьки бігають у пошуках гарного, але не надто дорогого подарунка для любих вчителів!

Щороку батьки ламають голову, що ж подарувати вчителям в це свято. Квіти, листівки, шоколадки, чашки і чай вже були в минулому і позаминулому році. АЛЕ як добре, що шоколадки і чай закінчуються і можна поповнювати запаси вчителя саме в цей день. А якщо кожен клас принесе вчителю ТАКИЙ подарунок, то ще місяць можна ходити і передаровувати ці асорті шоколаду, але ж вчителі теж ЛЮДИ! Люди, які вчать ваших дітей і їм буде приємно, якщо ви задумаєтеся про те, що можна їм порадувати. Якщо ви вже вирішили піднести подарунок до Дня вчителя, то давайте це робити красиво!

 

ЩО ж подарувати на день вчителя?

Набір кулькових ручок або упаковка паперу А4, безумовно практичні, але далеко не оригінальні подарунки. Подумаємо, що роблять вчителі щодня: правильно, заповнюють журнали, перевіряють домашні завдання і ставлять оцінки. У кожного вчителя є улюблені ручки, які вони використовують, але далеко не кожен має чохол для цих ручок.

 

Компанія Tony Perotti до дня вчителя пропонує вам варіанти як зробити гарний подарунок.

Пенал для ручок з високоміцного матеріалу                                                                 

Футляр на 2 ручки з високоміцного матеріалу

Такий подарунок оцінить кожен учитель, адже тепер ручки будуть завжди під рукою в гарному нейлоновому футлярі з шкіряними вставками. Цей недорогий, але індивідуальний подарунок стане до душі як вчителям чоловікам, так і вчителям жінкам.

Також, у в модельному ряді бренду представлені вироби, виготовлені зі шкіри.

Шкіряний футляр на одну ручку під пітона
Такий футляр сподобається вчителям жіночої статі, він представлений в 4 кольорах.

Шкіряний пенал в яскравих кольорах
Також варіант для вчителів жінок, пенал представлений в 7 яскравих кольорах, а на аквамариновий колір зараз йде додаткова знижка 40%

Перейти в каталог